ONA MAGNÈTICA. El Teatre Magnètic segresta Tarragona Ràdio

Abans d’entregar-nos a la desidia estival, la passada revetlla de Sant Joan vam decidir-nos a segrestar Tarragona Ràdio una estona i substituir les coses absurdes que emeten per altres de més absurdes. Segons la web de l’emissora: “Aprofitant la confusió de la passada revetlla de Sant Joan, membres del grup “El Teatre Magnètic” van irrompre a la seu de Tarragona Ràdio armats amb pistoles de rajos mutagènics. Davant l’estupefacció dels treballadors de la casa, els assaltants, que duien també unes curioses màscares amb antenes, van entrar a l’estudi en ple directe i van neutralitzar la locutora, convertint-la en carxofa durant els 30 minuts que va durar l’estranya intervenció radiofònica. Afortunadament, la nostra treballadora ha recuperat la seva forma humana i es troba perfectament. ”

Anuncis