Magnetrón i Telefunken

virtualcloenda13112012

El Teatre Magnètic ya está en marcha y colaborando. Este domingo a partir de las 19, despidiendo la edición más especial del REC Festival Internacional de Cinema de Tarragona, habrá disfrute por partida triple:

“La cloenda del Festival es celebrarà al Tinglado número 2 del Port de Tarragona, actual ubicació del CA Tarragona Centre d’Art.  Cada edició del Festival ofereix un espectacle de producció pròpia dissenyat especialment per a la clausura: un viatge visual pels grans moviments d’avantguarda, musicat en directe per artistes experimentals. “Clàssics al dia” recuperarà l’obra de Marcel Pey, artista gràfic, cineasta, poeta inclassificable i un dels màxims exponents de l’avantguarda catalana. Les peces seleccionades es projectaran amb banda sonora original creada especialment per les seves imatges i interpretada en directe pels músics còsmics de “Don Simón i Telefunken” i “Teatre Magnètic”. Aquest acte ha rebut l’interès d’altres institucions culturals, entre elles el CCCB, on es realitzarà un segon passi dins del XCèntric previst per a principis del 2013.”

http://www.festivalrec.com/es/secciones/clasicos-al-dia/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s